Spiralsnor med weak link

Artikkelnr: R1113

Spiralsnor med stålwire i kjernen. For maksimalt 1 kilo. Med weak link som frigjør spiralsnoren fra innfestingspunktet ved plutselig overbelastning. Svivler og låsbare karabinkroker med skrulås i rustfritt stål. Lengde:30 cm / lengde ustrakt: 1. 

Spiralsnor med stålkjerne er først og fremst bergenet brukt under varme arbeider. Under annet arbeid anbefaler vi spiralsnor uten stålkjerne.

Under spesielle omstendigheter eller pga. interne retningslinjer kan det være behov for å bruke spiralsnor med weak link når stroppen er koblet til innfestingspunkt på kroppen.

Spiralsnor med stålkjerne er mindre elastisk enn andre typer spiralsnor og absorberer dermed mindre av den energien som stropp og innfestingen utsettes for når et verktøy stoppes i et fall.

Denne spiralsnoren er beregnet for å festes i belte eller andre steder på kroppen som er beregnet for dette. Vær oppmerksom på at det ikke må kobles til verktøy som veier over 1 kg til denne spiralsnoren. Skal du sikre noe som veier mellom 1 og 2 kilo til kroppen og det utføres varme arbeider anbefaler vi sikringsstropp av wire. 

kr 0,00